IZAZOV

Koje procese i sisteme ima smisla da integrišete?

Nije uvek jednostavno utvrditi koje sisteme u jednoj organizaciji treba integrisati da bi se povećala konkurentska prednost, a koje ima smisla zadržati odvojenim kako se ne bi ometao funkcionalan tok procesa. Osim izbora, i uvođenje ERP softvera donosi sa sobom određene izazove. Ono uključuje angažovanje velike količine resursa, kako u pogledu podataka i vremena zaposlenih tako i u iznosu uloženih finansijskih sredstava. Sa toliko sastavnih delova, implementacija ERP rešenja može brzo krenuti naopako ako nije usmerena i vođena od strane obučenih i iskusnih stručnjaka.

REŠENJE

Adekvatno rešenje eliminiše ponavljajuće procese i smanjuje potrebu ručnog unosa podataka

ERP rešenja su integrisani sistemi koji objedinjuju funkcije i procese u organizaciji u jednu celinu koja omogućava nesmetan protok informacija između njenih sastavnih delova. Zato što eliminišu potrebu za višestrukim unosom podataka značajno skraćuju vreme potrebno za obavljanje određenih poslova. Na taj način utiču na povećanje produktivnosti i olakšavaju komunikaciju zaposlenih. Sve to u realnom vremenu i u skladu sa specifičnim potrebama svake kompanije.

Zašto je AIGO vaš pravi partner za razvoj

Sveobuhvatna usluga

Sveobuhvatna usluga implementacije i podrške od strane iskusnog tima.

    
Prilagodljivost

Prilagodljiva, jednostavna za korišćenje, ekonomična softverska rešenja koja omogućavaju pružanje boljih usluga vašim klijentima.

 
Partnerstvo

Partnerstvo sa vodećim svetskim proizvođačima ERP softverskih rešenja.