AIGO koktel – 12. septembar 2018. Beograd

AIGO koktel – 12. septembar 2018.

I ove godine, tradicionalni AIGO koktel, organizovan je u restoranu SAVANOVA, a za nas je imao poseban značaj. Osim što smo proslavili 11 godina uspešnog poslovanja, na koktelu jepredstavljeno novo, unapređeno izdanje AIGO brenda i promocija naše kompanije

kao partnera za razvoj svih sadašnjih i budućih klijenata

Iako smo i do sada bili ime koje je prepoznatviljo po sveobuhvatnoj i kvalitetnoj ponudi rešenja za štampanje, ove godine želimo da napravimo jedan korak dalje i postanemo sinonim za savremenog sistem integratora sa kompletnim, potpuno prilagođenim IT rešenjima koja podižu poslovne rezultate klijenata na novi nivo.

Na koktelu je posebno predstavljen novi koncept pod nazivom

LevelUp koji počiva na nekoliko ključnih stubova:

• Integracija svih poslovnih procesa u jedan sistem;

• Optimizacija sistema u cilju postizanje veće efikasnosti;

• Održavanje sistema kako bi se obezbedilo nesmetano funkcionisanje i podstakla konkurentnost naših klijenata.

Sve to podržano je našim multivendorskim rešenjima i osnovnim ciljem da optimizujemo svako kancelarijsko poslovanje.
Ovom, za nas bitnom događaju, prisustvovalo je preko 300 zvanica, važnih poslovnih partnera, klijenta, prijatelja i naravno naših zaposlenih zahvaljujući kojima AIGO danas tržištu i klijentima može da ponudi kvalitetnu, integrisanu podršku poslovanja.
U ulozi domaćina, glumac Andrija Milošević je, u ime kompanije AIGO, pozdravio sve prisutne kratkim govorom, a kasnije sa njima napravio jedan zajednički selfi kao uspomenu na ovo lepo i opušteno druženje.

Za dobru atmosferu bila je zadužena i jedna od najpoznatijih džez umetnica Srbije, Lena Kovačević u čijem su izvođenju uživali svi naši prijatelji.

Želimo da se zahvalimo svima koji su uveličali naše slavlje jer smo ponosni na sve što smo zajedno do sada postigli. Sa koktela odlazimo dodatno motivisani da na sledećem tradicionalnom okupljanju predstavimo nove uspehe i još bolje poslovne rezultate.

Do sledeće godine i proslave novih pobeda pogledajte fotografije sa ovog događaja.

Comments are closed.