AIGO Multi Brand Event 2022

AIGO Multi Brand Event 2022

Nakon dve godine pauze, tradicionalni AIGO Multi Brand Event okupio je 20 ključnih korisnika i osam predstavnika vendora.

Kao deo dobre tradicije, za njih smo OPTIMIZOVALI sadržaj uzbudljivog trodnevnog druženja, tako da bude prava razmena zabave, odmora i upoznavanja sa novim trendovima i poslovnim rešenjima u našem portfoliju.

Dobru tradiciju integrisali smo sa još boljom organizacijom, i time obezbedili da naš zajednički boravak na Plitvičkim jezerima bude inspirativan, sadržajan i relaksirajući.

Šta su nam donela tri dana na Plitvicama?

Tokom oficijelnog dela programa imali smo prilike da čujemo kako izgledaju i kako će izgledati efikasna rešenja u domenu digitalizacije.

Prvi dan završili smo sa odličnim lokalnim specijalitetima u restoranu Rastoke, poznatom po upotrebi organskih sastojaka i tradicionalnoj kuhinji ovog kraja.

Drugog dana programa, doživeli smo EVOLUCIJU našeg puta za jedan LEVELUP.

Pravi pogodak bila je zajednička kayak tura na reci Mrežnici, koju krase četiri vodopada, prozirna čista voda i netaknuta priroda.

Naravno, uz sve prirodne lepote, naša destinacija nadaleko je poznata i kao mesto dobre zabave.

Nakon uživanja u prelepim predelima, uz neizbežan nalet adrenalina, koji je pozitivno uticao na naše raspoloženje, ostatak izleta INOVIRALI smo jednim malo drugačijim lokalitetom.

Posetu Baraćevoj špilji, bogatoj arheološkim nalazima, obogatila je i organizovana tura sa stručnim vodičem. Prolazili smo kroz šumu koja vodi do pećine, u kojoj smo uživali u stalaktitima, stalagmitima i stalagnatima. Prirodno bogatstvo i historija ovog predela u nas su uneli novu energiju i motivisali nas da zajedno pronađemo inspiraciju za UNAPREĐENJA.

Ni drugog dana nismo zaboravili na odmor, dobar zalogaj i kvalitetnu čašu vina, pa smo tako na kraju ovog ispunjenog dana uživali u večeri i živoj muzici u okviru resorta.

AIGO, kao Vaš partner za razvoj, zna da se dobri poslovni odnosi zasnivaju na pravovremenim potezima, pa smo trećeg dana organizovali nezaobilaznu posetu Nacionalnom parku Plitvička jezera.

 

Vikend ispunjen zajedničkim aktivnostima podstakao nas je da saznamo neke nove informacije koje su nam otvorile vidike za potencijal koji donosi budućnost.

Comments are closed.