AIGO Talks 13. jun, hotel Hilton Beograd

AIGO Talks 13. jun, hotel Hilton Beograd

Drugi po redu AIGO Talks organizovali smo u skladu sa sloganom naše kompanije – Smarter System, Smarter Business na temu:

Da li je pametno živeti u pametnom gradu?

Ovoga puta, naš specijalni gost Voja Žanetić,  u svom prepoznatljivo duhovitom stilu, napravio je uvod simulacijom razgovora Call centar operatera jednog pametnog grada. 

Za učesnike panela, AIGO je odabrao renomirana imena sa značajnim iskustvom u ovoj oblasti koji su sa prisutnima podelili nove, zanimljive uvide i iskustva iz velikih i značajnih projekata:

Gospodin Milan Petrović, preduzetnik i savetnik u kabinetu gradonačenika Beograda za razvoj javnih komunalnih preduzeća,

Gospođa Vesna Damnjanović, osnivač i  direktor Belgrade Business International Case Competition BBICC,

Gospođa Tijana Manitašević Vujčić, Business Development Executive iz kompanije Strawberry Energy

Gospođa Valentina Milnenković, Huawei Channel direktor za Adriatic regiju i Mađarsku, i deo core tima koji se bavi razvojem pametnih gradova.

Moderator panela, naš kolega Milorad Tomić, Director of Business Development & Investment tokom razgovora je postavio brojna zanimljiva pitanja, a jedno od bitnijih bio je: šta jedan grad čini pametnim?

 Naši govornici su se saglasili  da su to pametni ljudi koji donose pametne odluke, ako i da naročito mesto u procesu razvoja tehnologija pametnih gradova zauzima razmena znanja i iskustava.

Kao kompanija koja pokreće inovacije i edukuje tržište o uticaju informacionih tehnologija na poslovnu i zajednicu u celini, upravo je razmena znanja i iskustava cilj naših AIGO Talks okupljanja.

Na našem youtube kanalu pogledajte i kako je izgledao ovaj zanimljiv događaj u celini.

Comments are closed.