AIGO&YoloBook: Podrška je bitna

AIGO&YoloBook: Podrška je bitna

AIGO, moderna i tržišno orjentisana kompanija, već 15 godina  na tržištu Srbije i regiona uspešno razvija svoje poslovanje sa biznis formulom koja se bazira na diversifikaciji, ovog puta je podržala razvojni put YoloBook-a. Sa trenutnih 47% udela u vlasništvu kompanije, pokrenuli smo niz rekonstrukcija sa namerom da pospešimo poslovanje. 

 

AIGO je jedna od kompanija koja je počela kao preduzetnički poduhvat i znamo koliko je tuđa podrška bitna!  

Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da motivišemo i ohrabrimo mlade ljude kako bi ulagali u svoje biznis ideje. 

Osim što je ovo lična satisfakcija za nas ujedno je i način da učestvujemo u razvoju društva u celini. 

Sa ovom investicijom omogućavamo dalji ubrzani razvoj i širenje Yolo brenda na nova tržišta, horizontalno i vertikalno, odnosno geografsko širenje ali i širenje u B2B delu biznisa, pored već poznatog prisustva Yolo brenda u B2C biznisu. 
Mađarska i Grčka su sledeći na daljem geografskom putu, koja će obezbediti pokrivenost čitavog Balkana uz postojeća tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne, Rumunije i Bugarske. 

Njihova vizija postaje sve veća i lepša, a korisnici im svakog dana pokazuju koliko vole način na koji YoloBook čuva njihove uspomene. Vođeni sloganom, ” Live for the moment, keep your memories” , nastavljaju dalje sa mnogo pozitivne energije a mi smo tu da ih podržimo i budemo deo vaših posebnih trenutaka. 

Više o našim proizvodima i uslugama koje pružamo mozete saznati skidanjem YoloBook aplikacije putem ovog linka: 
onelink.to/yolobook

Comments are closed.