Corporate Innovation Conference, 22. oktobar 2019, Belexpo centar

Corporate Innovation Conference, 22. oktobar 2019, Belexpo centar

U prostoru Belexpo Centra, 22. oktobra, AIGO je, kao Silver partner, učestvovao na najvećem regionalnom događaju posvećenom korporativnim inovacijama Corporate Innovation Conference.

Ovogodišnja tema, „Potraga za novim poslovnim modelima“, na najbolji način je sumirala i naše napore kao partnera za razvoj velikog broja kompanija.

Ovo veoma aktuelno pitanje privuklo je veliki broj posetilaca kojima je cilj da pronađu najbolje načine da ostanu konkurentni na tržištima koja se brzo menjaju.

Pored predavanja, na kojima su lideri inovacija iz Srbije i regiona pokušali da daju neke od bitnih odgovora na promenljiva očekivanja klijenata i poslovnog okruženja, konferencija je imala i EXPO sekciju na kojoj smo kao izlagač imali zapaženo prisustvo.

U ovoj sekciji, kompanije su imale priliku da predstave svoje inovativne tehnološke projekte i proizvode na kojima se zasnivaju neki od poslovnih modela budućnosti.

U skladu sa temom konferencije, AIGO je predstavio svog naprednog šoping asistenta zasnovanog na veštačkoj inteligenciji koji treba da olakša i ubrza proces kupovine, kako krajnjim potrošačima tako i kompanijama koje se odluče da primene ovu tehnologiju.

Na našoj Facebook stranici i slikama u nastavku pogledajte kako je izgledala naša prezentacija i kako će u budućnosti, uz našeg asistenta, izgledati proces kupovine.

Comments are closed.