Dell EMC Workshop 27. mart 2019. Beograd

Dell EMC Workshop 27. mart 2019.

U nizu AIGO aktivnosti koje za cilj imaju približavanje najnovijih  trendova partnerima i saradnicima, 27. marta, u Bloom Meeting House-u, održali smo radionicu na kojoj smo našim klijentima predstavili kako da svoju IT viziju pretvore u realnost uz nova AIGO i DellEMC rešenja.

Digitalizacija poslovanja otvara nove izazove za kompanije iz različitih industrija, ali i za pružaoce IT usluga. U uslovima kada je brzina reakcije prioritet, postojeće IT tehnologije i strategije mogu da budu spore i neefikasne.

Strategija IT transformacije koju su AIGO stručnjaci predstavili na radionici pokazala je učesnicima koje su mogućnosti savremene IT strategije i najnovijih DellEMC infrastrukturnih rešenja u multi-cloud eri. Pored toga, naši eksperti osvrnuli su se i na značaj definisanja IT vizije budućnosti.

Još jedan od ciljeva naše radionice bio je i da se razgovara o značaju identifikacije principa, tehnologija i modela koji će našim klijentima pomoći da zatvore praznine između trenutnog stanja i vizije budućnosti njihovog poslovanja.

Zahvaljujući znanju i iskustvu naših kolega, koji su se našli u ulozi predavača, Gorana Popovića i Tonija Tomića, posetioci su mogli da čuju i koje su najbolje prakse u vođenju transformacije IT strategije.

Pored prezentacije novih IT infrastrukturnih rešenja SD-WAN i HCI, naše kolege su učesnicima upriličili i prikaz demo okruženja uživo što je radionicu dodatno učinilo korisnom i zanimljivom za sve prisutne.

Comments are closed.