Grafima – 26.-29. septembar 2018. Beograd

Kao i prethodne tri, kompanija AIGO je i ove godine učestvovala na međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije pod sloganom „Više boje“ – Grafima 2018.

Nastup na veoma posećenom 40-tom jubilarnom sajmu imalo je više od 80 izlagača iz desetak zemalja koji su predstavili svoje reprezentativne ponude mašina, uređaja i opreme, ali i sirovina, repromaterijala i finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije.

Posetioci našeg štanda imali su prilike da se upoznaju sa performansama Canon i Xerox produkcionih mašina, koji predstavljaju samo neke od najnovijih modela štampača iz oblasti produkcione i office štampe koji čine našu ponudu.
Kao Canon Gold partner, AIGO je ove godine posetiocima približio izuzetne mogućnosti monohromatskog štampača za proizvodnju srednjeg obima Canon varioPRINT 140 i naprednu seriju proizvodnih štamparskih presa Canon imagePRESS C850.
Pored toga, zainteresovani su mogli da se upoznaju sa najnovijim uređajima iz naše Xerox ponude – Xerox Versant 180 i Xerox D125.

Uz prezentaciju aktuelnih hardverskih rešenja, sa posebom pažnjom smo predstavili najnovija softverska rešenja za varijabilnu štampu i automatizaciju poslovnih procesa.
Kao i svake godine, naš ekspertski tim odgovarao je na pitanja posetioca i pružao savete koji se odnose na izložene modele, ali i ostatak naše ponude.

Comments are closed.