Belhospice beogradski maraton- 21. april 2018.

Belhospice beogradski maraton- 21. april 2018.

Svaka kompanija ima osnovni cilj da ostvari dobre poslovne rezultate.
To nikako ne znači da treba da bude i jedini.

Postoje još neki ciljevi kojima društveno odgovorne kompanije kakva je AIGO Business System teže i na čijem ostvarenju predano rade.
Dobrobit zajednice u kojoj poslujemo za nas je jedan od takvih ciljeva, a to dokazujemo velikim brojem konkretnih dobrotvornih akcija u kojima redovno učestvujemo. Ove godine, jedna od zapaženijih bila je naša uloga sponzora – donatora organizacije BELhospice na 31. Beogradskom maratonu.

Naše učešće na ovoj manifestaciji, jednoj od najbolje posećenih i najznačajnijih u našoj prestonici, pored promocije zdravog načina života, za cilj je imalo i da pomogne prikupljanju sredstava za prvu dobrotvornu organizaciju BELhospice koja se bori da zaštiti prava na dostojanstvo onokoloških pacijenata i njihovih porodica u Srbiji.
BELhospice je izuzetno značajna inicijativa jer pruža besplatno palijativno zbrinjavanje onkoloških pacijenata u skladu sa međunarodnim standardima i hospis konceptom kao i podršku članovima njihovih porodica u teškim trenucima sa kojima se susreću.

Dobar timski duh i opredeljenost naših zaposlenih da naprave razliku naše su glavno oruđe kada pomažemo drugima, kojima je ta pomoć najpotrebnija. Trka za život, u kojoj smo svi pobednici, na pravi način pokazuje naše zajedničko stremljenje da budemo industrijski primer kako uspešno i odgovorno poslovanje treba da izgleda.
Na ovom događaju 19 kolega, svako svojim tempom, je došlo do cilja trke zadovoljstva dok je kolega Jovan Đurić, kao deo našeg tima, istrčao polumaraton.
Pored dobrog osećaja da smo uradili nešto za sebe i svoje zdravlje, najjači utisak učesnika ove manifestacije je to što smo pomogli jednom velikom cilju – sakupljanju značajnih sredstava za BELhospice centar.

U nastavku pogledajte fotografije koje dočaravaju samo delić atmosfere sa 31. Beogradskog maratona na kome smo sa ponosom učestvovali kao deo BELhospice tima.

Comments are closed.