Multi Brand Event – 07-09. jun 2018. Zlatibor

Multi Brand Event - 07-09. jun 2018. Zlatibor

Neformalna druženja sa klijentima i partnerima još jedan su od načina da se izgrade kvalitetni poslovni odnosi.
AIGO to već godinama prepoznaje i primenjuje u praksi.
Zato smo i ove godine, u periodu od 7. do 9. juna, organizovali treći po redu „AIGO Multi Brand Event“, ovoga puta na Zlatiboru.

Kao i na dva prethodna događaja, i na ovaj smo pozvali značajan broj ključnih kupaca iz javnog i privatnog sektora ( njih 15) i predstavnika vendora iz kompanija DELL, HP, Epson, Xerox, Canon, Fujitsu i Oracle.

Svi oni, zajedno sa našim timom, uživali su u jednoj uzbudljivoj aktivnosti koja je dodatno doprinela dobroj atmosferi i dinamici druženja – vožnja paraglajderom. Za većinu, to je bilo jedno sasvim novo iskustvo sa koga su poneli pozitivne i nezaboravne utiske.
Pored zabavnog dela druženja, učesnici su imali prilike da prisustvuju i zvaničnom predstavljanju naše kompanije na kome je domaćin, direktor prodaje kompanije AIGO Milorad Tomić, predstavio i prisutne vendore.

Predstavnici naših partnera održali su kraće prezentacije svojih kompanija i istakli važnost saradnje sa nama. Kao još jedan dokaz poveranja koje uživamo, svi pristuni pozvani su od strane naših vendora da nas kontaktiraju za sva pitanja o mogućnostima buduće saradnje.

Prema reakcijama učesnika možemo da zaključimo da je događaj bio više nego uspešan i da će svaki sledeći biti dočekan u dobrom raspoloženju i atmosferi.

Comments are closed.