Partnerstvo je solidarnost i odgovornost – 1. april 2020.

Partnerstvo je solidarnost i odgovornost – 1. april 2020.

PARTNERSTVO JE SOLIDARNOST I ODGOVORNOST

U ovim teškim danima, kada se naša zemlja i ceo svet suočavaju sa izazovom sprečavanja daljeg širenja korona virusa, najveća obaveza jeste da uradimo sve što je do nas kako bismo zaštitili sebe i druge. Zato, AIGO bira da ostane dosledan svojoj misiji i pokaže partnerstvo kroz solidarnost i odgovornost.

Shodno tome pridružili smo se akciji pružanja pomoći zdravstvenom sistemu Srbije u borbi za život i zdravlje svih građana. Dajući punu podršku ovoj zajedničkoj borbi koja prevazilazi i okvire korporativne i društvene odgovornosti, donirali smo 4 miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za potrebe nabavke respiratora i druge medicinske opreme. Takođe, izdvojili smo i dodatnih 2 miliona dinara u IT opremi i uslugama, i to u onome što najbolje radimo i znamo, a u cilju pomoći rasterećenja funkcionisanja IT operativnih funkcija u najugroženijim ustanovama zdravstvenog sistema Srbije.

Time ukazujemo duboko poštovanje medicinskim radnicima koji se svaki dan nesebično bore, i velikim HVALA želimo da još jednom pošaljemo poruku – ostani kod kuće!

Comments are closed.