PP Level up event 24. jun, strelište Alpha

PP Level up event 24. jun, strelište Alpha

Organizovan je četvrti po redu AIGO PP Level up event.

Ovaj tradicionalni događaj posvećen je daljem razvoju i jačanju dobrog poslovnog odnosa sa postojećim i potencijalnim korisnicima-kupcima produkcione štampe, ali i dobrom provodu i uživanju.

Na ovogodišnjem AIGO PP Level up događaju vodili smo se idejom da posebna vremena zahtevaju posebne mere, te smo sve planirane aktivnosti organizovali na otvorenom prostoru u skladu sa epidemiološkim preporukama nadležnih institucija. U skladu sa tim za sve učesnike obezbedili smo maske i rukavice kao i dezinfekciona sredstva.

U oficijelnom delu prezentovana su nova AIGO Xerox i Canon rešenja s ciljem da informišemo korisnike o najnovijim trendovima, rešenjima i uslugama iz našeg portfolija.

Uz posebnu dozu energije i adrenalina, upriličili smo učesnicima nezaboravno iskustvo i priliku da oprobaju svoj steljački impuls i osećaj za metu, uz obuku i asistenciju vrhunskih instruktora na strelištu Alpha.

Nadamo se da ćemo osećaj dobrih pogodaka zajedno preneti na ova izazovna vremena kroz koja se uspešnije prolazi kad znate da vam neko partnerski čuva leđa!

AIGO Vaš partner za razvoj!

Comments are closed.