Serbian Economic Summit, 7 – 8. oktobar 2019, hotel Metropol Palace

Serbian Economic Summit, 7 – 8. oktobar 2019, hotel Metropol Palace

Domaći i svetski lideri iz različitih industrija i predstavnici Vlade Srbije ove godine su se okupili na 19. Ekonomskom samitu u Beogradu, 7. i 8. oktobra u hotelu Metropol kako bi otvorili brojne diskusije na aktuelne ekonomske i političke teme.

AIGO je, u saradnji sa kompanijom Canon, bio jedan od sponzora ovog bitnog događaj koji se ove godine posebno bavio privrednim nacionalnim ciljevima u sledećoj deceniji i pristupanju Srbije Evropskoj uniji.

Pored ostalih zanimljivih razgovora eksperata iz različitih oblasti, naša Aleksandra Vuksanovi

Kurtovi

, generalni direktor kompanije Atom i član Upravnog odbora kompanije AIGO, učestvovala je na panelu o digitalizaciji i uticaju veštačke inteligencije u poslovnim procesima pod nazivom: Veštačka inteligencija – Izazovi i prilike. Učesnici ove diskusije okupljenima su izneli svoje uvide o tome kako veštaka inteligencija menja sve aspekte društva i kako Srbija može na najbolji način da iskoristi ovu tehnološku revoluciju.

Kao jedan od sponzora, AIGO je imao i svoj kutak u kome smo prezentovali našu kompaniju, portfolio, dostignuća i buduće planove.

Na našoj Facebook stranici pogledajte kako je izgledao panel i kako je AIGO, zainteresovanim posetiocima, predstavio svoje poslovanje.

Comments are closed.