IZAZOV

Adekvatno definisanje potreba je osnov za uspešnu implementaciju IoT rešenja

Savremeni uslovi poslovanja diktiraju potrebu kompanija da dostignu i održe sasvim nove nivoe fleksibilnosti i agilnosti. U skladu sa trenutnim trendovima u hiperkonektovanom svetu, svaka organizacija koja želi da poboljša svoju konkurentnost ne želi da izgubi iz vida značaj ulaganja u IoT tehnologiju. Kompanije koje na vreme i na pravi način povežu svoje poslovanje, stvoriće funkcionalan sistem spreman da brzo i efikasno odreaguje na impulse sa tržišta i iskoristiće sve prednosti brzih reakcija.

U centru svega nalaze se informacije. Njih proizvode uređaji, procesi, zaposleni i korisnici, a pravovremeno prikupljanje, obrada i korišćenje podataka napraviće razliku između organizacija koje kreiraju i vode od onih koje slede. Sistem integratori smanjuju kompleksnost uvođenja IoT tehnologije tako što integrišu poslovanje u funkcionalan ekosistem različitih komponenti kao što su senzori, uređaji, platforme, podaci, back-end sistemi, analitički mehanizmi i još mnogo toga.

REŠENJE

Integrisan i kontrolisan sistem zasnovan na IoT tehnologiji omogućava kompanijama da reaguju brzo i efikasno

IoT može da koristi svakoj organizaciji zato što svaka od njih ima mnoštvo neiskorišćenih podataka koji predstavljaju osnovu na kojoj se gradi pametnije, brže i bolje poslovanje. Pored toga što poboljšava korišćenje postojećih podataka, IoT služi da se generišu novi podaci sa senzora i uređaja povezanih ovom tehnologijom. Analitika dostupna u realnom vremenu omogućava da se sprovedu potrebne analize kako bi se preduzeli odgovarajući poslovni potezi i generalno poboljšao način upravljanja.

Automatizacija koju donosi IoT povećava produktivnost, poboljšava procese, operativni monitoring, upravljanje objektima i rizicima, a sve to zajedno povećava prihode i profitabilnost. Kompanije koje razmišljaju o svom mestu na tržištu današnjice, i naročito budućnosti, razmišljaju i o tome kako da koriste podatke u cilju poboljšanja strateškog i operativnog donošenja odluka. Uloga sistem integratora je ključna u izgradnji end-to-end rešenja i integraciji IoT platforme u poslovne procese kompanija. Na taj način, kompanije mogu na vreme da otkriju probleme i poslovne prilike, preduzmu odgovarajuće korake i donesu adekvatne odluke kako bi ostvarile svoje ciljeve.

Zašto je AIGO vaš pravi partner za razvoj

Tim eksperata

Pouzdan i iskusan tim eksperata za uvođenje sigurnih, pouzdanih IoT rešenja visokog kvaliteta i podršku u skladu sa svetskim standardima

Rešenja

Sigurna i prilagodljiva rešenja namenjena različitim industrijama i kompanijama svih veličina i složenosti poslovanja

 
Dizajn

Fleksibilnost u dizajnu, implementaciji, i povezivanju različitih uređaja

Implementacija

Implementacijom E2E rešenja objedinjujemo uređaje, prenosne puteve i aplikacije u jedan funkcionalni ekosistem