AIGO kompanija je jedan od vodećih sistem integratora u Srbiji koji prepoznaje potrebe klijenata iz najrazličitijih industrija i pruža pouzdanu, prilagođenu i sveobuhvatnu podršku. Bilo da ste tek osnovano preduzeće, multinacionalna korporacija ili javni sektor – mi smo vaš partner za razvoj! AIGO nudi multivendorska IT rešenja za uspostavljanje efikasnog i integrisanog sistema operacija za uspešno poslovanje.
Ikonice-dva
Ovde smo svi predani istom cilju i zajedno podižemo poslovanje na novi nivo. Negujemo vrednosti koje direktno utiču na uspešan razvoj poslovanja i kompanije kao organizacije koju čine njeni ljudi. U tom smislu razvijamo i čuvamo:

jer je sve(t) koji posmatramo uvek u pozitivnom svetlu

OPTIMIZAM

jer tako podstičemo vrhunski kvalitet svakog poslovnog procesa

IZVRSNOST

jer smo uvek tu jedni za druge, verujući da su istinski uspešne samo one kompanije koje našu planetu čine boljim mestom za život

SOLIDARNOST

jer su naši timovi stručnih pojedinaca motivisani za potpunu usresređenost na aktuelne poslovne procese

POSVEĆENOST

jer iz kreativnih procesa nastaju najbolja rešenja

KREATIVNOST

AIGO -To si Ti

Svaki tvoj napredak je i naš,
zato te kao našeg zaposlenog čeka:

Strukturirani onboarding process

Kao novi član našeg tima proći ćeš onboarding proces prilagođen tebi koji će ti pomoći da dobiješ sve neophodne treninge, informacije i upoznaš kolege kako bi se brže i lakše snašao/la na svom novom radnom mestu.

Razvoj kompetencija

Kod nas ćeš imati mnogo prilika da radiš na unapređenju svoje karijere, poboljšanju postojećih kompetencija i razvoju novih veština kako kroz eksterne treninge tako kroz naše interne programe koje organizujemo za zaposlene.

Mentoring program

Imaćeš podršku naših iskusnih mentora koji će te voditi na putu sticanja novih znanja i veština. Mentori će nesebično deliti sa tobom svoje znaje i iskustvo, i pomoći ti da razviješ svoje nove talente.

Stvaranje kompetentnih kadrova

Kroz brojne projekte, naše razvojne programe, mentorstva i brojne druge aktivnosti radimo konstantno na razvoju tvojih ekspertskih kapaciteta.

Succession planning

Naše najveće talente u organizaciji pravovremeno biramo i pripremamo za buduće liderske uloge koje će preuzeti.

Brend ambasadori

Najbolji pokazatelj našeg uspeha su naši zadovoljni zaposleni koji su ujedno i naši brand ambasadori.

People oriented fokus

Bićemo uvek otvoreni da čujemo i tvoje mišljenje i saznamo šta mi kao kompanija možemo da uradimo za tebe.

Bilo da želiš da svoju karijeru usmeravaš u pravcu menadžera ili eksperta, AIGO ti pruža mogućnost profesionalnog razvoja.

 Trenutno nemamo otvorene radne pozicije. Možete nam ostaviti svoju biografiju i propratno pismo, rado ćemo vas kontaktirati ukoliko se otvori radno mesto u skladu sa vašim kompetencijama.

Oops! We could not locate your form.

U skladu s našim vrednostima i korporativnom strategijom, pažljivo smo razvili HR strategiju usmerenu na tvoj razvoj, zato glavni cilj HR aktivnosti jesu upravo zadovoljni zaposleni.

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA

Zanima vas tehnologija i njen uticaj na biznis? Želite da gradite karijeru u rastućoj IT kompaniji, uz rad na interesantnim projektima?

Naš tim se stalno razvija i uvek smo u potrazi za novim talentima – inženjerima, konsultantima i drugim IT profesionalcima, koji će svojim idejama i znanjem doprineti uspehu naše kompanije.

Ako želite da postanete deo AIGO priče, ostavite nam svoju biografiju i kontaktiraćemo vas kada budemo imali otvorene pozicije.

AIGO nije samo kompanija u kojoj radiš, AIGO je tvoj partner za razvoj