IZAZOV

Poslovne potrebe kompanija koje se bave produkcionom štampom raznovrsne su i kompleksne

Bez obzira na složenost posla, odgovarajući poslovni model postoji za svaku organizaciju koja se bavi tabačnom štampom, štampom iz rolne, koristi lasersku ili ink jet tehnologiju. Dok, sa jedne strane, zahtevi klijenata za većom personalizacijom i boljim kvalitetom nameću potrebu za savremenim rešenjima u svakoj ozbiljnoj medijskoj kući, grafičkom centru, štampariji ili kopirnici, sa druge napredna tehnologija u oblasti produkcione štampe daje mogućnost da se poslovi obavljaju brže i kvalitetnije. Pronalazak najbolje alternative nije uvek lak zadatak.

REŠENJE

Optimizacija procesa postiže se implementacijom integrisanog hardversko-softverskog rešenja prilagođenog potrebama i specifičnostima svakog poslovanja

Xerox i Canon produkcioni uređaji, na kojima se zasnivaju AIGO rešenja, opremljena su savremenim softverima koji obezbeđuju konstantnost otiska, jednostavnu upotrebu i omogućavaju štampu različitih formata na različitim medijima u laserskoj ili ink jet tehnologiji. Pored originalnih delova, mogućnosti plaćanja po odštampanom otisku, podrške sertifikovanih servisera i fiksnih SLA (Service Level Agreement) ugovora AIGO je i vaš partner za razvoj. U konsultacijama sa našim ekspertima svaki klijent može da pronađe najbolje rešenje za rast i razvoj svog osnovnog biznisa. Iznajmljivanjem naših rešenja za produkcionu štampu kompanijama koje sarađuju sa AIGO timom otvaraju se mogućnosti da ostvare konzistentne rezultate i u potpunosti iskoriste prednosti rastućeg tržišta.

Zašto je AIGO vaš pravi partner za razvoj

Savremene tehnologije

Savremeni produkcioni uređaji renomiranih svetskih proizvođača


Plaćanje

Mogućnost plaćanja po otisku

Podrška

Podrška sertifikovanih servisera

Konsultacije

Podrška sertifikovanih servisera