IZAZOV

Ograničeno poznavanje veštačke inteligencije usporava njeno usvajanje i primenu

Identifikovanje mesta koje veštačka inteligencija treba da zauzme zahteva od menadžera da imaju duboko razumevanje aktuelnih AI tehnologija, njihovih mogućnosti i ograničenja. Kao i sa svim drugim novim tehnologijama, za sticanje ovih znanja potrebno je vreme i prilika koju kompanije često nemaju.

REŠENJE

Specijalizovana znanja najlakše se usvajaju kada kao izvor informacija imate stručnjake

Chat bot asistenti koji ubrzavaju komunikaciju sa klijentima sada već se naširoko primenjuju. I tu se često završava poznavanje mogućnosti koje nudi veštačka inteligencija.Osim chat botova, postoji čitav spektar alata koji mogu da unaprede obavljanje ključnih poslovnih procesa.Osnovna dobrobit od uvođenja veštačke inteligencije u poslovanje jeste automatizacija manjih, jednostavnijih zadataka i olakšavanje multitaksinga. Kada zaposlene oslobodite od ponavljajućih, manuelnih zadataka ostvarujete još jednu bitnu prednost – oslobađate vreme svakome od njih da može da se skoncentriše na složenije zadatke i lakše da svoj kreativni doprinos.

Zašto je AIGO vaš pravi partner za razvoj

 
Ekspertiza

Ekspertiza u primeni veštačke inteligencije koja donosi kreativne načine za unapređenje vašeg poslovanja.

    
Ponuda

Ponuda inteligentnih, automatizovanih rešenja koja pomažu da se poveća produktivnost i otključaju nove mogućnosti.

 
Raznovrsnost

Veliki broj opcija za različite industrije, naročito bankarstvo, trgovinu na malo, proizvodnu delatnost, državne institucije i zdravstvenu zaštitu.